Solid Rock Blues Band Stone-Blind

Release “Stone-Blind” – Solid Rock Blues Band

De langverwachte release van het nieuwste album Stone-Blind van de Solid Rock Blues Band! Een album met elf originele rock-, blues-, country- en folkliedjes uitgebracht na meer dan een jaar schrijven en opnemen. Solid Rock Blues Band’s recente release, Stone-Blind, al enige tijd beschikbaar via BandCamp, is officieel gereleased via alle grote platformen zoals Spotify en Amazon.

Verblind door liefde, angst, wrok, omstandigheden, politiek, maatschappelijke ontwikkelingen. In 11 nummers met blues-, rock- en folkinvloeden een verkenning van de huidige samenleving. Met al zijn mooie maar ook donkere kanten. Verlies, gebroken harten, dood en verderf. Maar ook lekker wandelen, liefde en soms… een gevoel van blijdschap en geluk. Op de laatste release van de Solid Rock Blues Band komen we het allemaal muzikaal verpakt tegen.

Spotify

Luister het volledige album gratis via Spotify of download het via BandCamp.

 

Solid Rock Blues Band

Stone-Blind is de 20e release van de studiobandprojecten van singer-songwriter en componist Rudy. Met medewerking van diverse co-writers en opgenomen in de ZolderStudio, Noordhorn, Groningen. De Solid Rock Blues Band is een solo studioproject met medewerking van andere muzikanten, songwriters en vocalisten.