januari 30, 2016

Opnames maken?

Goedkope Studio opnames maken

Ik vind het (zoals je wellicht al had gezien) leuk om muziek op te nemen, te “produceren”. Opnemen, mixen, masteren.

Mijn zolderkamer is wat het is: een zolderkamer. Met opname apparatuur. Het is een uit de hand gelopen hobby. Woon je in de buurt en wil je een keer gebruik van maken van de opname-faciliteiten voor bijvoorbeeld wat demo’s of een EP dan kan dat. Neem daarvoor even contact met mij op.

De studio is vooral geschikt voor (kleine) semi-akoestische duo’s en trio’s. Er is géén drumstel aanwezig en de ruimte (woning!) is ook niet geschikt voor een akoestisch drumstel. Om de buurt niet teveel tot last te zijn moeten elektrische instrumenten niet via versterkers maar rechtstreeks op de interface of mixer aangesloten worden.

Richtprijs: € 25/uur (inclusief BTW).
Incl. mixen, bestanden in CD-formaat beschikbaar voor je.

Waar moet je voor zorgen?
Niets is zo vertragend tijdens een opnameproces (en dus ook duur!) als een band of artiest die zijn of haar muziek onvoldoende heeft geoefend, spullen niet op orde heeft of spullen vergeten is..  zorg er dus voor dat je alles bij je hebt: instrumenten, kabels, teksten, effectapparatuur, etc.

Hoe betaal je?
De betaling gaat achteraf en we stellen samen vooraf een schatting op van de kosten zodat je niet voor een verrassing komt te staan. Is het een project dat qua uren behoorlijk omvangrijk is, dan zal ik tussentijdse betalingen of een aanbetaling verlangen.

Komt onze muziek op je site?
Als je dat wilt (en ik ook): ja. Maar het is jouw/jullie muziek dus ook jullie keuze of dat gebeurt of niet.

Afspraak maken?
Wil je een afspraak maken of eens van gedachten wisselen, stuur me dan even een email via deze link.