Opnames maken in de Zoldertstudio. Ben je singer-songwriter, heb je een bandje en wil je opnames maken in een studio? Ik vind het (zoals je wellicht al had gezien) leuk om muziek op te nemen, te produceren. Opnemen, mixen, masteren.

De studio is wat het is: een zolderkamer getransformeerd tot opname-studio. Met opname apparatuur zoals een computer met professionele software, goede microfoons en instrumenten zoals gitaren, keyboard e.d.. Het is een uit de hand gelopen hobby die zo professioneel mogelijk beoefend wordt.

Woon je in de buurt en wil je een keer gebruik van maken van de opname-faciliteiten voor bijvoorbeeld wat demo’s of een EP dan kan dat. Neem daarvoor even contact met mij op.

De studio is vooral geschikt voor (kleine) semi-akoestische duo’s en trio’s. Er is géén drumstel aanwezig en de ruimte (woning!) is ook niet geschikt voor een akoestisch drumstel. Om de buurt niet teveel tot last te zijn moeten elektrische instrumenten niet via versterkers maar rechtstreeks op de interface of mixer aangesloten worden.

Richtprijs: € 25/uur (inclusief BTW).
Prijs is inclusief mixen, bestanden in CD-formaat beschikbaar voor je of als STEM-export zodat je ze door een andere studio kunt laten afmixen en masteren. De tijd die je in rekening wordt gebracht is dus uitsluitend de tijd dat we bezig zijn met het maken van opnames.

Waar moet je voor zorgen?
Niets is zo vertragend tijdens een opnameproces (en dus ook duur!) als een band of artiest die zijn of haar muziek onvoldoende heeft geoefend, spullen niet op orde heeft of spullen vergeten is..  zorg er dus voor dat je alles bij je hebt: instrumenten, kabels, teksten, effectapparatuur, etc.

Onze instrumenten gebruiken?
Is het onpraktisch voor je om zelf instrumenten mee te nemen of is je instrument kwalitatief niet voldoende voor een mooie opname dan is het mogelijk om, in overleg, gebruik te maken van onze instrumenten. We beschikken onder andere over diverse akoestische en elektrische gitaren, basgitaar, keyboard en andere kleine instrumenten. Klik hier voor een overzicht.

Hoe betaal je?
De betaling gaat achteraf en we stellen samen vooraf een schatting op van de kosten zodat je niet voor een verrassing komt te staan. Is het een project dat qua uren behoorlijk omvangrijk is, dan zal ik tussentijdse betalingen of een aanbetaling verlangen.

Komt onze muziek op je site?
Als je dat wilt (en ik ook): ja. Maar het is jouw/jullie muziek dus ook jullie keuze of dat gebeurt of niet.

Afspraak maken?
Wil je een afspraak maken of eens van gedachten wisselen, stuur me dan even een email via deze link.