Producties opgenomen in de ZolderStudio. De nummers en albums zijn in hoge (CD) kwaliteit MP3-formaat.

Een indruk krijgen van de audio-kwaliteit? Klik luister hieronder naar diverse tracks opgenomen in/door “de Zolderstudio”. Scroll naar beneden voor meer informatie en opnames.

OPNAMES MAKEN
Wil je ook muziek opnemen in onze studio? Een demo, EP of album? We rekenen een bescheiden all-in tarief van slechts €25/uur voor opnames en mixen. De opnames kunnen ook als STEM export worden geleverd, zodat deze door een andere (mastering) studio kan worden afgemixt en gemasterd.

Klik hier voor meer informatie!

ALBUMS, PRODUCTIES EN PROJECTEN
Albums zijn verkrijgbaar via onze pagina op BandCamp. Daarnaast zijn er ook albums beschikbaar via CDBaby en ReverbNation. BandCamp is onze centrale ‘verzamelplaats’, daar staan alle albums die ooit zijn uitgebracht c.q. nog in omloop zijn.

Bezoek onze shop/collectie op BandCamp

Meer websites
Meer websites met informatie over albums opgenomen in de Zolderstudio

Kijk voor de laatste uopdates over projecten, albums en nieuws op onze nieuwspagina.

Meer opnames

Mirjam Tamara
Opnames, mixen, productie. Albums zijn via onze site digitaal te verkrijgen via deze website (klik hier), BandCamp, of te koop via Mirjam’s website als CD (zolang de voorraad strekt, uiteraard).

Mirjam’s site is te vinden via: https://mirjamtamara.nl

Abandoned Store Sessions
Diverse sessies in wisselende samenstellingen in de periode december 2014 tot en met februari 2015. Mijn bedrijf was eerst gevestigd in dit (voormalige) winkelpand en toen ik uit het pand ging had ik het nog wel een paar maand tot mijn beschikking. Zodoende er een tijdelijke studio ingericht en met verschillende muzikanten er een paar leuke sessies gehad!

Video’s Youtube

Ten Years Today
Demo opnames, 2 verschillende sessies. Diverse nummers. De band is in 2018 verder gegaan onder de naam “The Vices” en timmert flink aan de weg. Ongelofelijk leuk te zien hoe een band die je ooit hebt geholpen met een paar demo-opnames zo gegroeid is! De officiële website is hier te vinden: https://thevicesofficial.com/

Solid Rock Blues Band
One Man Studio Band project
Officiële website: https://www.SolidRockBluesBand

Barking Aunts project
(2001 – 2017)
BandCamp (alle releases)
SoundCloud (demo’s, albums, work in progress)

Mirjam Tamara – Tell Me You’re Sorry
Van het album “Don’t Blame Me” (hier verkrijgbaar)