januari 30, 2016

Albums

De albums zijn in hoge (CD) kwaliteit MP3-formaat.
Betaling wordt afgehandeld via PayPal. Na betaling kunt u alle tracks en het artwork downloaden.

De albums zijn allemaal opgenomen, gemixed en gemastered in de Zolderstudio.

Meer albums zijn verkrijgbaar via onze pagina’s op BandCamp, CDBaby en ReverbNation. BandCamp is onze centrale ‘verzamelplaats’, daar staan alle albums die ooit zijn uitgebracht.

Bezoek onze shop op BandCamp


Mirjam Tamara – Where the Wind Takes Me
Het 2e album van Mirjam, klik hier voor meer details.

De CD “Where The Wind Takes Me” van Mirjam Tamara bevat 7 originele songs en is opgenomen in het voorjaar van 2016 in de Zolderstudio. De instrumenten van alle nummers zijn door Mirjam zelf ingespeeld (drums, gitaar, bas, keyboard). Alle liedjes zijn door haar zelf gecomponeerd. Het nummer “Standing Side By Side” is een co-write met Johnny v.d. Wijngaarden.

€5,00 – Purchase

Mirjam Tamara – Don’t Blame Me
Debuut EP van Mirjam met 5 nummers. Klik hier voor meer details.

Het album “Don’t Blame Me” van Mirjam Tamara bevat 5 liedjes en is haar debuut, opgenomen in 2014. De liedjes zijn overwegend luisterliedjes waarbij zij zichzelf begeleid op gitaar, ondersteund door ondermeer Judith (Piano) en Jon (Bas, Gitaar).

€3,00 – Purchase

Barking Aunts Project

Het “Barking Aunts Project” is (voornamelijk) een solo project waarbij regelmatig samengewerkt wordt met andere muzikanten, vocalisten en songwriters. De volledige catalogus is te vinden op BandCamp, klik hier.


Dinner For Two

Met dit album, waaraan ruim vijf maand is gewerkt, brengt Barking Aunts een verzameling liedjes waarin vooral de ervaringen centraal staan. Ervaringen uit het leven, ervaringen mét het leven. Ervaringen van mensen om je heen en van jezelf. Maatschappelijke thema’s, relaties, religie. De composities zijn zowel qua tekst als muziek verder gegroeid. Niet alleen door nieuwe instrumenten en hard- en software in de studio maar ook door een doorgaande muzikale ontwikkeling. Het is het 10e album in 15 jaar tijd. Een “jubilieum”-album dus!

Klik hier voor detailinformatie

€5,00 – Purchase

Razor’s Blade

Het album Razor’s Blade is een compilatie van songs welke geschreven en opgenomen zijn door RJF Mensies/R Brinkman.

Regelmatig hebben zij de afgelopen jaren samengewerkt bij het schrijven en opnemen van liedjes.

Op dit album zijn 11 tracks terug te vinden waarvan één nooit eerder uitgebracht nummer. Klik hier voor meer informatie.

€7,00 – Purchase

Overige albums “Barking Aunts”
Via deze website zijn daarnaast nog andere albums verkrijgbaar (klik op de links voor meer informatie en/of om te bestellen):

Lavori In Corso
Telenovelas